Stordyrpraksis/ Vikeså Veterinærkontor med 24 timers VAKT

Jeg driver også stordyrpraksis i Bjerkreim, Hellvik og Gamle Egersund som en av innehaverene av Vikeså Veterinærkontor.

Vikeså Veterinærkontor tilbyr hjelp ved akutte tilfeller, forebyggende helsearbeid, drektighetskontroll, veiledning i kalvestell, fruktbarhetsarbeid, fødselshjelp med mer.

For klauvskjæring kontakt klauvskjærer og for inseminering av produksjonsdyr kontakt inseminør.

Innringningstid for ordinær praksis klokka 08.00-09.30.

Telefon: 51 45 21 65

Klokka 08.00-16.00 når du dag-vakthavende for Bjerkreim og omegn på samme nummer.Der vil du kunne treffe Marit Brevik mandag, torsdag og fredag.Tore Malmei kjører fast på onsdager. Maren Ommundsen kjører tirsdager og stepper også inn ved behov.

Klokka 16.00-08.00 treffer du vakthavende veterinær for Dalane på samme nummer, eller du får en telefonsvarer som oppgir hvem som har vakt. I lamminga; midten av mars til midten av mai ca, deler vi Dalane regionen i to. Bjerkreim og praksisområdet vårt i Egersund ringer 51 45 21 65, Lund, Sokndal og Helleland med deler av Egersund tar kontakt med sine lokale veterinærer.

For hjelp i ambulatorisk praksis med produksjonsdyr vil du alltid få hjelp på vår 24timers Vakt telefon for Dalane 51 45 21 65

Kjæledyr skal vi også kunne hjelpe, men er det kompliserte tilfeller blir de gjerne henvist til smådyrklinikk med mer utstyr enn en  ambulatorisk stordyrveterinær har med seg i felt.

Vi er fire veterinærer som har vakt i Dalane:

  • Birger Røyland, Helleland, Eigersund  
  • Odd Sigmund Skregelid, Moi, Lund 
  • Tore Malmei, Malmei, Vikeså
  • Marit Brevik, Vikeså.

Vi fordeler vaktene mellom oss og annonserer i Dalane Tidende. Letteste måte å finne ut hvem som har vakt er å benytte vaktnummeret vårt.

51 45 21 65

Kommentarer

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close